Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Barcelona1992 Qr2nów
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Becalik passt de bal in één keer door. Jaruzelski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubas. Kubas krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Marecki passt de bal met de wreef. Sieniawski rent richting de bal. Parysz begaat een overtreding. Parysz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frączyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becalik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Frączyński geeft een lange en hoge pass. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Barcelona1992 51%, Qr2nów 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc_Barcelona1992 - Qr2nów 0:0

56e minuut.
Biesik probeert naar een medespeler te passen. Cacko rent richting de bal. Cacko probeert naar een medespeler te passen. Becalik rent richting de bal. Becalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gadomski passt de bal zonder na te denken. Becalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik begaat een overtreding. Biesik krijgt een gele kaart. Becalik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacko met een snel genomen vrije trap. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Sieniawski de bal. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki geeft een hoge lob. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Biesik met de inworp. Bukraba rent richting de bal. Cacko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Barcelona1992 48%, Qr2nów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc_Barcelona1992 - Qr2nów 0:0