Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qr2nów Fc_Barcelona1992
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gadomski speelt de bal door. Marecki is nu in balbezit. Cacko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bukraba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Janisz met een snelle inworp. Becalik geeft een lange en hoge pass. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - Fc_Barcelona1992 0:1

26e minuut.
Becalik haalt uit met een fantastische trap. Buzanowski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frączyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaruzelski springt en kopt de bal. Kłósek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qr2nów 52%, Fc_Barcelona1992 48%.
Qr2nów - Fc_Barcelona1992 0:1

56e minuut.
Cacko passt de bal zonder na te denken. Becalik rent richting de bal. Becalik met een sublieme pass. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski schiet op doel. Kłósek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Becalik verovert de bal door een tackle van achteren. Becalik passt de bal met de wreef. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jadczuk met een snelle inworp. Cacko rent richting de bal. Cacko passt de bal met de wreef. Marecki met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qr2nów 54%, Fc_Barcelona1992 46%.
Qr2nów - Fc_Barcelona1992 0:1