Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Veterani Antek
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Czapliński is nu in balbezit. Czapliński geeft de bal voor. Linka kopt de bal weg. Kosman heeft problemen om de bal te vangen. Kosman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lis bokst de bal weg.

34e minuut.
Lemański verovert de bal door een tackle van achteren. Lemański geeft een hoge lob. Daar is Ratajczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żółw trapt de bal weg van het doel. Linka probeert naar een medespeler te passen. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Luncik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Haraburda de bal. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman schiet op doel. Lis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Veterani - Antek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Veterani 55%, Antek 45%.
Viva Veterani - Antek 1:0

48e minuut.
Trzciński passt de bal zonder na te denken. Lemański met een sublieme pass. Linka rent richting de bal. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman schiet op doel. Lis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Mazurowski passt de bal in één keer door. Daar is Groblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groblewski met een sublieme pass. Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Linka passt de bal met de wreef. Zawidzki is nu in balbezit. Zawidzki geeft een lange en hoge pass. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Veterani - Antek 2:0

64e minuut.
Groblewski passt de bal in één keer door. Haraburda rent richting de bal. Kosman onderschept slim de pass. Linka rent richting de bal. Linka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Zachęta geeft een hoge lob. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Kucera rent richting de bal. Kucera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Veterani 47%, Antek 53%.
Viva Veterani - Antek 2:0