Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antek Viva Veterani
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Groblewski kopt de bal weg. Linka is nu in balbezit. Linka passt de bal zonder na te denken. Kosman rent richting de bal. Kosman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antek - Viva Veterani 0:1

13e minuut.
Linka is nu in balbezit. Linka probeert naar een medespeler te passen. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman rent richting de bal. Kosman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Haraburda is nu in balbezit. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda rent richting de bal. Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stańczyk trapt de bal weg. Grzędzicki heeft problemen om de bal te vangen. Mazurowski is nu in balbezit. Wyszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lemański controleert de bal met de borst. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman onderschept slim de pass. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Czapliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grzędzicki met de inworp. Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Haraburda geeft een lange en hoge pass. Ratajczak kopt de bal weg. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek 38%, Viva Veterani 62%.
Antek - Viva Veterani 0:1

55e minuut.
Kucera rent richting de bal. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak geeft een hoge lob. Kucera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mazurowski rent richting de bal. Haraburda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazurowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazurowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morela kopt de bal weg. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stolarek rent richting de bal. Stolarek speelt de bal door. Kucera is nu in balbezit. Kucera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka onderschept slim de pass. Linka met een sublieme pass. Kosman is nu in balbezit. Kosman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek 40%, Viva Veterani 60%.
Antek - Viva Veterani 0:1