Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Barcelona1992 FC W_tyn
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 42.7
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen good
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabriel met een harde bal richting middenveld. Kałek kopt de bal weg. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:1

11e minuut.
Benzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru speelt de bal door. Gawroński rent richting de bal. Gawroński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Svinarov passt de bal met de wreef. Imbruglia is nu in balbezit. Parysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru is nu in balbezit. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Gabriel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru geeft een hoge lob. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Karaahmetoğlu is nu in balbezit. Karaahmetoğlu geeft een hoge lob. Daar is Becalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru rent richting de bal. Moraru schiet op doel. Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Składak rent richting de bal. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński passt de bal zonder na te denken. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Gabriel bokst de bal weg. Gadomski heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hirao speelt de bal door. Genestreti rent richting de bal. Genestreti passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:2

25e minuut.
Cacko rent richting de bal. Cacko passt de bal met de wreef. Gardocki rent richting de bal. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Frączyński probeert de bal aan de voet te houden. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Składak krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Salazar rent richting de bal. Svinarov probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:3

41e minuut.
Karaahmetoğlu speelt de bal door. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gardocki trapt de bal weg van het doel. Becalik kopt de bal weg. Hirao rent richting de bal. Hirao geeft de bal voor. Imbruglia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Barcelona1992 69%, FC W_tyn 31%.
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:4

49e minuut.
Gadomski geeft de bal voor. Inworp. Hirao met de inworp. Gawroński rent richting de bal. Gawroński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gadomski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svinarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao geeft de bal voor. Paal! Gabriel bokst de bal weg. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:5

54e minuut.
Hirao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński passt de bal in één keer door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hirao geeft de bal voor. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Parysz probeert de bal aan de voet te houden. Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:6

62e minuut.
Kałek geeft een hoge lob. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia passt de bal in één keer door. Gawroński rent richting de bal. Gawroński schiet op doel. Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Parysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Moraru met een sublieme pass. Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti geeft een lange en hoge pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Moraru met een sublieme pass. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Gabriel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:7

70e minuut.
Gawroński passt de bal met de wreef. Genestreti rent richting de bal. Genestreti speelt de bal door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński geeft de bal voor. Moraru is nu in balbezit. Moraru haalt uit met een fantastische trap. Gabriel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:8

75e minuut.
Moraru onderschept slim de pass. Moraru passt de bal met de wreef. Genestreti met een sublieme pass. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Moraru rent richting de bal. Moraru passt de bal met de wreef. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Składak passt de bal zonder na te denken. Hirao probeert naar een medespeler te passen. Gardocki heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru passt de bal met de wreef. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Barcelona1992 69%, FC W_tyn 31%.
Fc_Barcelona1992 - FC W_tyn 0:9