Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G2 Esports Kolonia siopkii
Próba Tactiek siop
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 42.6
adequate Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Keijzer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodiroga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Məmmədsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədsoy met een sublieme pass. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Dobkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - siopkii 0:1

12e minuut.
Claudiano kan de bal niet met de borst controleren. Claudiano passt de bal met de wreef. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira geeft een hoge lob. Sławoj krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claudiano met een snelle inworp. Meira geeft de bal voor. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. Dobkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Keijzer speelt de bal door. Szóstakowski is nu in balbezit. Szóstakowski geeft een lange en hoge pass. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G2 Esports Kolonia - siopkii 1:1

25e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Walasek met een sublieme pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Dobkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - siopkii 1:2

28e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek probeert naar een medespeler te passen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Dobkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - siopkii 1:3

33e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Məmmədsoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Duvillier de bal. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sulikowski met de inworp. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcu met een sublieme pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Dobkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G2 Esports Kolonia 58%, siopkii 42%.
G2 Esports Kolonia - siopkii 1:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulikowski met een snelle inworp. Walasek met een sublieme pass. Kolcu rent richting de bal. Kolcu haalt uit met een fantastische trap. Dobkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Keijzer geeft een hoge lob. Vasconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudiano rent richting de bal. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Molkowski geeft een hoge lob. Daar is Vasconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Dobkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal met de wreef. Stanowski rent richting de bal. Stanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Məmmədsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szóstakowski probeert de bal met de borst te controleren. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cavegn kopt de bal weg. Walasek rent richting de bal. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Guyot maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Duvillier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel. Dobkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Keijzer is nu in balbezit. Məmmədsoy speelt de bal door. Kolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vasconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - siopkii 1:4

89e minuut.
Bodiroga probeert de bal aan de voet te houden. Sławoj rent richting de bal. Rozner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rozner krijgt een gele kaart. Sławoj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walasek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dobkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - siopkii 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G2 Esports Kolonia 59%, siopkii 41%.
G2 Esports Kolonia - siopkii 1:5