Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
siopkii KKS PODWODNIAKI
siop Tactiek MATI2000
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 26.2
zeer goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Szymaniec passt de bal met de wreef. Ryczek rent richting de bal. Ryczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Sławoj de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 1:0

7e minuut.
Fanrong is nu in balbezit. Starek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fanrong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rembacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 2:0

12e minuut.
Cavegn passt de bal met de wreef. Daar is Kowalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalec passt de bal zonder na te denken. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Holmegaard trapt de bal weg van het doel. Ryczek kopt de bal weg. Fanrong rent richting de bal. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn rent richting de bal. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz probeert naar een medespeler te passen. Kowalec geeft de bal voor. Holmegaard bokst de bal weg. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 3:0

21e minuut.
Meira rent richting de bal. Meira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Starek de bal. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek onderschept slim de pass. Ryczek speelt de bal door. Fanrong heeft problemen om de bal te vangen. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Holmegaard bokst de bal weg. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. Holmegaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cybulski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 4:0

37e minuut.
Sobieszczański rent richting de bal. Meira geeft een hoge lob. Ryczek kopt de bal weg. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Holmegaard met een harde bal richting middenveld. Ryczek kopt de bal weg. Fanrong kan de bal niet met de borst controleren. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 30%, KKS PODWODNIAKI 70%.
siopkii - KKS PODWODNIAKI 4:0

48e minuut.
Koń speelt de bal door. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec geeft de bal voor. Fanrong kopt de bal weg. Kowalec geeft de bal voor. Holmegaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sławoj de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 5:0

49e minuut.
Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczański heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 6:0

64e minuut.
Pieńkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niewczas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rembacz geeft de bal voor. Holmegaard met een sublieme pass. Sławoj kopt de bal weg. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Starek geeft een hoge lob. Inworp. Szymaniec met een snelle inworp. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 7:0

78e minuut.
Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz geeft een hoge lob. Skonieczka onderschept slim de pass. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sławoj probeert de bal aan de voet te houden. Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Fanrong is nu in balbezit. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - KKS PODWODNIAKI 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 18%, KKS PODWODNIAKI 82%.
siopkii - KKS PODWODNIAKI 8:0