Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan smolno Real Madryt321
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech probeert naar een medespeler te passen. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Bruderek is nu in balbezit. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd met een sublieme pass. Bielicki rent richting de bal. Bielicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń met een sublieme pass. Kryszałowicz rent richting de bal. Linka onderschept slim de pass. Linka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Popielak probeert naar een medespeler te passen. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski speelt de bal door. Linka rent richting de bal. Linka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski passt de bal in één keer door. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka verovert de bal door een tackle van achteren. Linka draait met de bal, schiet en ... Matuszak bokst de bal weg.

34e minuut.
Wojtoń passt de bal in één keer door. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada passt de bal zonder na te denken. Linka rent richting de bal. Linka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Harnaś is nu in balbezit. Czymech onderschept slim de pass. Czymech met een sublieme pass. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Macharski probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń rent richting de bal. Bielicki begaat een overtreding. Bielicki krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Matuszak met een harde bal richting middenveld. Wojtoń kopt de bal weg. Popielak rent richting de bal. Popielak schiet op doel. Kryszałowicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Popielak passt de bal in één keer door. Linka is nu in balbezit. Wlazłowicz met een sublieme pass. Linka rent richting de bal. Linka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Real Madryt321 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 52%, Real Madryt321 48%.
Huragan smolno - Real Madryt321 1:0

53e minuut.
Wojtoń rent richting de bal. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała passt de bal met de wreef. Bielicki rent richting de bal. Bielicki schiet op doel. Mleczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń geeft een hoge lob. Wlazłowicz probeert de bal aan de voet te houden. Linka is nu in balbezit. Linka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Real Madryt321 2:0

80e minuut.
Daar is Wysogląd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysogląd passt de bal in één keer door. Harnaś rent richting de bal. Bielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bielicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mleczek trapt de bal weg. Popielak kopt de bal weg. Kryszałowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 48%, Real Madryt321 52%.
Huragan smolno - Real Madryt321 2:0