Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea A.F.C Phantom
Normal Tactiek oiku
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 34.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
Paluchowski kan de bal niet met de borst controleren. Karaivanov rent richting de bal. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov schiet op doel. Rempalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar draait met de bal, schiet en ... Rempalski bokst de bal weg.

9e minuut.
Siestrzewitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siestrzewitowski geeft een lange en hoge pass. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Phantom 0:1

24e minuut.
Pasieczny is nu in balbezit. Paluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paluchowski passt de bal zonder na te denken. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny speelt de bal door. Inworp. Siestrzewitowski met een snelle inworp. Giernatowski geeft een hoge lob. Rempalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Siestrzewitowski speelt de bal door. Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski geeft een hoge lob. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Phantom 0:2

39e minuut.
Siestrzewitowski rent richting de bal. Siestrzewitowski probeert naar een medespeler te passen. Gallar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karaivanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaivanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 71%, Phantom 29%.
Swansea A.F.C - Phantom 0:2

50e minuut.
Gallar passt de bal in één keer door. Giernatowski is nu in balbezit. Giernatowski passt de bal zonder na te denken. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar haalt uit met een fantastische trap. Rempalski bokst de bal weg. Gallar is nu in balbezit. Gallar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giernatowski is nu in balbezit. Giernatowski geeft een lange en hoge pass. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rempalski speelt de bal door. Giernatowski kopt de bal weg. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rempalski trapt de bal weg van het doel. Siestrzewitowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zimnicki de bal. Gallar is nu in balbezit. Gallar draait met de bal, schiet en ... Rempalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karaivanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Phantom 0:3

70e minuut.
Rempalski trapt de bal weg van het doel. Paluchowski kopt de bal weg. Giernatowski speelt de bal door. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Phantom 0:4

78e minuut.
Lepa met een sublieme pass. Karaivanov rent richting de bal. Gallar rent richting de bal. Gallar draait met de bal, schiet en ... Rempalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Paluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paluchowski passt de bal zonder na te denken. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Phantom 0:5

86e minuut.
Karaivanov is nu in balbezit. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov rent richting de bal. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giernatowski rent richting de bal. Giernatowski draait met de bal, schiet en ... Ratajczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rempalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Phantom 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 68%, Phantom 32%.
Swansea A.F.C - Phantom 0:6