Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzała Siedlce G2 Esports Kolonia
532 Tactiek Próba
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 40.3
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen matig


12e minuut.
Daar is Konowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki onderschept slim de pass. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - G2 Esports Kolonia 0:1

15e minuut.
Gadecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Dembele de bal. Rincón met een sublieme pass. Gadecki rent richting de bal. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - G2 Esports Kolonia 0:2

18e minuut.
Ugrinović is nu in balbezit. Szóstakowski onderschept slim de pass. Szóstakowski speelt de bal door. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Arca Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Stanowski geeft een hoge lob. Daar is Arca Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stanowski schiet op doel. Żulewski bokst de bal weg.

20e minuut.
Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóstakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szóstakowski passt de bal zonder na te denken. Gradowski rent richting de bal. Gradowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Uszalewski passt de bal in één keer door. Żuczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Vasconi rent richting de bal. Uszalewski onderschept slim de pass. Uszalewski schiet op doel. Dobkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gadecki kopt de bal weg. Pikuła heeft problemen om de bal te vangen. Dembele bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski onderschept slim de pass. Stanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dembele probeert de bal met de borst te controleren. Gradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski passt de bal in één keer door. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pikuła passt de bal zonder na te denken. Sutang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović onderschept slim de pass. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski schiet op doel. Dobkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 67%, G2 Esports Kolonia 33%.
Gorzała Siedlce - G2 Esports Kolonia 0:2

68e minuut.
Dembele probeert naar een medespeler te passen. Pikuła rent richting de bal. Pikuła passt de bal in één keer door. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Dobkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sutang passt de bal in één keer door. Pikuła rent richting de bal. Pikuła speelt de bal door. Daar is Uszalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uszalewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dembele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duvillier de bal. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - G2 Esports Kolonia 1:2

86e minuut.
Sutang kopt de bal weg. Dembele is nu in balbezit. Claudiano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Claudiano krijgt een gele kaart. Dembele roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dembele kan niet meer verder spelen. Kuśmierzak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 48%, G2 Esports Kolonia 52%.
Gorzała Siedlce - G2 Esports Kolonia 1:2