Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS PODWODNIAKI Gorzała Siedlce
MATI2000 Tactiek 532
34% Balbezit 66%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Strugarek rent richting de bal. Pikuła met een sublieme pass. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - Gorzała Siedlce 0:1

11e minuut.
Konowalski met een sublieme pass. Pikuła geeft een lange en hoge pass. Skonieczka rent richting de bal. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pikuła passt de bal zonder na te denken. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović passt de bal in één keer door. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pikuła kopt de bal weg. Klungelig pakt Uszalewski de bal. Cybulski is nu in balbezit. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Lucero passt de bal zonder na te denken. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tunalıoğlu speelt de bal door. Uszalewski is nu in balbezit. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... Holmegaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Praça geeft een hoge lob. Ugrinović is nu in balbezit. Bandach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandach krijgt een gele kaart. Ugrinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tunalıoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Holmegaard met een harde bal richting middenveld. Węglocki kopt de bal weg. Uszalewski heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 77%, Gorzała Siedlce 23%.
KKS PODWODNIAKI - Gorzała Siedlce 0:1

52e minuut.
Tunalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Pikuła speelt de bal door. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović schiet op doel. Starek probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Lucero probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski geeft een lange en hoge pass. Ugrinović heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap. Holmegaard bokst de bal weg. Uszalewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Koń met de inworp. Ugrinović controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strugarek. Strugarek krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Węglocki speelt de bal door. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski begaat een overtreding. Konowalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 71%, Gorzała Siedlce 29%.
KKS PODWODNIAKI - Gorzała Siedlce 0:1