Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madryt321 Swansea A.F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Machowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jastrząb de bal onder controle te krijgen. Jastrząb passt de bal met de wreef. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Korodowski de bal onder controle te krijgen. Czymech rent richting de bal. Korodowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korodowski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bylok probeert naar een medespeler te passen. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz begaat een overtreding. Wlazłowicz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Czymech met een sublieme pass. Daar is Dziki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korodowski rent richting de bal. Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dziki is nu in balbezit. Gorzała rent richting de bal. Dziki rent richting de bal. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt321 40%, Swansea A.F.C 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madryt321 - Swansea A.F.C 0:0

51e minuut.
Piech geeft een lange en hoge pass. Wlazłowicz kopt de bal weg. Gorzała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jastrząb is nu in balbezit. Jastrząb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piech is nu in balbezit. Piech passt de bal met de wreef. Jastrząb is nu in balbezit. Jastrząb haalt uit met een fantastische trap. Matuszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Swansea A.F.C 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Pasieczny de bal. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała speelt de bal door. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bylok speelt de bal door. Wysogląd heeft problemen om de bal te vangen. Piech maakt een afschuwelijke overtreding. Piech krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt321 71%, Swansea A.F.C 29%.
Real Madryt321 - Swansea A.F.C 0:1