Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madryt321 siopkii
Normal Tactiek siop
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 34
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.8
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Álvarez Braceras met een snelle inworp. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek geeft een hoge lob. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:1

11e minuut.
Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec speelt de bal door. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:2

12e minuut.
Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj rent richting de bal. Bielicki maakt een afschuwelijke overtreding. Bielicki krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kryszałowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stołeczny. Ryczek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Fanrong is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Fanrong onderschept slim de pass. Fanrong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryszałowicz. Sławoj raakt geblesseerd tijdens het duel. Sławoj wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:3

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Gorzała de bal onder controle te krijgen. Sławoj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryszałowicz. Kryszałowicz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kowalec onderschept slim de pass. Kowalec met een sublieme pass. Fanrong rent richting de bal. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Matuszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:4

23e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec met een sublieme pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:5

26e minuut.
Álvarez Braceras met een sublieme pass. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec met een sublieme pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Matuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Álvarez Braceras kopt de bal weg. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szymaniec is nu in balbezit. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszałowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sławoj raakt geblesseerd tijdens het duel. Szymaniec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:6

33e minuut.
Gorzała passt de bal met de wreef. dos Ramones is nu in balbezit. dos Ramones passt de bal zonder na te denken. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fanrong is nu in balbezit. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec geeft een lange en hoge pass. Daar is Sławoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Fanrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Álvarez Braceras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mutlu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kowalec met een sublieme pass. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal in één keer door. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:7

45e minuut.
Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt321 81%, siopkii 19%.
Real Madryt321 - siopkii 0:8

48e minuut.
Ryczek onderschept slim de pass. Ryczek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fanrong de bal. Fanrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:9

50e minuut.
Kowalec met een snelle inworp. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:10

52e minuut.
Kryszałowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszałowicz probeert naar een medespeler te passen. Stołeczny probeert de bal met de borst te controleren. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryczek met een snelle inworp. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kryszałowicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wlazłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:11

57e minuut.
Mutlu geeft de bal voor. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek met een sublieme pass. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
dos Ramones rent richting de bal. Kurnatowski onderschept slim de pass. Szymaniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymaniec krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurnatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec met een sublieme pass. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
dos Ramones probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec probeert de bal met de borst te controleren. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fanrong rent richting de bal. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kowalec passt de bal met de wreef. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj passt de bal zonder na te denken. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Matuszak trapt de bal weg van het doel. dos Ramones met een sublieme pass. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gorzała is nu in balbezit. Gorzała geeft de bal voor. Cavegn geeft een hoge lob. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Sławoj speelt de bal door. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Matuszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - siopkii 0:12

85e minuut.
Kowalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec geeft de bal voor. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt321 74%, siopkii 26%.
Real Madryt321 - siopkii 0:12