Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea A.F.C Gorzała Siedlce
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Bylok probeert naar een medespeler te passen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski passt de bal in één keer door. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żuczkowski zal de hoekschop nemen. Uszalewski kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:1

12e minuut.
Czapski is nu in balbezit. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski geeft een hoge lob. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ugrinović geeft de bal voor. Klungelig pakt Pikuła de bal. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ugrinović is nu in balbezit. Tunalıoğlu speelt de bal door. Kupczyński is nu in balbezit. Uszalewski onderschept slim de pass. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Rempalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:2

23e minuut.
Inworp. Zimnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła rent richting de bal. Pikuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rempalski trapt de bal weg van het doel. Lucero is nu in balbezit. Lucero probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 75%, Gorzała Siedlce 25%.
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:3

48e minuut.
Pasieczny onderschept slim de pass. Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:4

51e minuut.
Tunalıoğlu passt de bal in één keer door. Pikuła rent richting de bal. Pikuła met een sublieme pass. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel. Rempalski bokst de bal weg.

58e minuut.
Konowalski passt de bal met de wreef. Żuczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pikuła kopt de bal weg. Kupczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap. Rempalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:5

72e minuut.
Pikuła met een sublieme pass. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Kupczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rempalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:6

77e minuut.
Konowalski kopt de bal weg. Ugrinović probeert de bal aan de voet te houden. Ugrinović probeert naar een medespeler te passen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:7

81e minuut.
Tunalıoğlu met de inworp. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović speelt de bal door. Klungelig pakt Pikuła de bal. Pikuła geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 71%, Gorzała Siedlce 29%.
Swansea A.F.C - Gorzała Siedlce 0:7