Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzała Siedlce Huragan smolno
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.9
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Pikuła geeft een hoge lob. Ugrinović heeft problemen om de bal te vangen. Pikuła met een sublieme pass. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Arca Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Uszalewski probeert naar een medespeler te passen. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Huragan smolno 1:0

32e minuut.
Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła onderschept slim de pass. Pikuła passt de bal met de wreef. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... Mleczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Harnaś rent richting de bal. Harnaś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uszalewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Żuczkowski geeft een lange en hoge pass. Uszalewski heeft problemen om de bal te vangen. Głazowski is nu in balbezit. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Głazowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żuczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pikuła speelt de bal door. Uszalewski heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski speelt de bal door. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Uszalewski speelt de bal door. Pikuła rent richting de bal. Pikuła speelt de bal door. Ugrinović heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinović schiet op doel. Mleczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Huragan smolno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 30%, Huragan smolno 70%.
Gorzała Siedlce - Huragan smolno 2:0

46e minuut.
Ugrinović is nu in balbezit. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła passt de bal met de wreef. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski passt de bal zonder na te denken. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović schiet op doel. Głazowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap. Pikuła controleert de bal met de borst. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Huragan smolno 3:0

59e minuut.
Harnaś passt de bal zonder na te denken. Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Huragan smolno 4:0

68e minuut.
Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papuga met een snelle inworp. Pikuła geeft een lange en hoge pass. Uszalewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mleczek probeert naar een medespeler te passen. Pikuła kopt de bal weg. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Mleczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Huragan smolno 5:0

85e minuut.
Popielak met een sublieme pass. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Linka onderschept slim de pass. Linka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 36%, Huragan smolno 64%.
Gorzała Siedlce - Huragan smolno 5:0