Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
siopkii Swansea A.F.C
siop Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 20.4
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec geeft de bal voor. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sławoj is nu in balbezit. Sławoj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fanrong de bal. Ryczek rent richting de bal. Ryczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cavegn geeft de bal voor. Korodowski geeft een lange en hoge pass. Álvarez Braceras kopt de bal weg. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rembacz is nu in balbezit. Rembacz speelt de bal door. Fanrong rent richting de bal. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Rempalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Swansea A.F.C 1:0

20e minuut.
Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek speelt de bal door. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Swansea A.F.C 2:0

23e minuut.
Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Ratajczyk probeert de bal aan de voet te houden. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Rempalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zimnicki rent richting de bal. Álvarez Braceras verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Braceras probeert naar een medespeler te passen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kowalec kopt de bal weg. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek met een sublieme pass. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Rempalski bokst de bal weg.

32e minuut.
Leary geeft een hoge lob. Sławoj probeert de bal aan de voet te houden. Zimnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj onderschept slim de pass. Sławoj schiet op doel. Rempalski bokst de bal weg.

33e minuut.
Dziki geeft een hoge lob. Inworp. Álvarez Braceras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szymaniec onderschept slim de pass. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Rempalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Ryczek passt de bal met de wreef. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Fanrong de bal onder controle te krijgen. Ryczek kopt de bal weg. Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj schiet op doel. Rempalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Swansea A.F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 15%, Swansea A.F.C 85%.
siopkii - Swansea A.F.C 3:0

47e minuut.
Sławoj rent richting de bal. Sławoj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fanrong de bal. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Rempalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Szymaniec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arata komt het veld opgelopen. Kowalec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ryczek kopt de bal weg. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Rempalski bokst de bal weg.

54e minuut.
Bylok is nu in balbezit. Kowalec verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalec met een sublieme pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Rempalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Álvarez Braceras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Swansea A.F.C 4:0

69e minuut.
Arata met een sublieme pass. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Kupczyński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daar is Ryczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryczek passt de bal zonder na te denken. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel. Rempalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Swansea A.F.C 5:0

83e minuut.
Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata passt de bal zonder na te denken. Ryczek met een sublieme pass. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong schiet op doel. Rempalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ryczek onderschept slim de pass. Sławoj rent richting de bal. Ryczek rent richting de bal. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 17%, Swansea A.F.C 83%.
siopkii - Swansea A.F.C 5:0