Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzała Siedlce Real Madryt321
532 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 17.2
good Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Pikuła onderschept slim de pass. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pikuła is nu in balbezit. Pikuła passt de bal zonder na te denken. Uszalewski is nu in balbezit. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Kurnatowski de bal. Uszalewski onderschept slim de pass. Uszalewski passt de bal in één keer door. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 2:0

15e minuut.
Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła passt de bal in één keer door. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gorzała passt de bal in één keer door. Kiciński heeft problemen om de bal te vangen. Kiciński met een sublieme pass. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ugrinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 3:0

19e minuut.
Bielicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurnatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 4:0

27e minuut.
Dembele kopt de bal weg. Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski geeft een hoge lob. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... Kończewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 5:0

33e minuut.
Uszalewski is nu in balbezit. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła speelt de bal door. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pikuła probeert de bal met de borst te controleren. Pikuła geeft een hoge lob. Daar is Kryszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 23%, Real Madryt321 77%.
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 5:0

47e minuut.
Dembele passt de bal met de wreef. Tunalıoğlu geeft een lange en hoge pass. Wlazłowicz met een sublieme pass. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović schiet op doel. Kończewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Gorzała rent richting de bal. Ugrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinović passt de bal met de wreef. Daar is Uszalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uszalewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Dembele de bal. Dembele speelt de bal door. Pikuła rent richting de bal. Pikuła geeft een lange en hoge pass. Daar is Ugrinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 6:0

63e minuut.
Machowski heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft een hoge lob. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 7:0

68e minuut.
Pikuła onderschept slim de pass. Pikuła met een sublieme pass. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović schiet op doel. Kończewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 8:0

71e minuut.
Pikuła met een sublieme pass. Klungelig pakt Uszalewski de bal. Pikuła probeert naar een medespeler te passen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kiciński geeft een hoge lob. Kryszałowicz heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 9:0

75e minuut.
Machowski probeert naar een medespeler te passen. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła met een sublieme pass. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Uszalewski kopt de bal weg. Pikuła is nu in balbezit. Pikuła probeert naar een medespeler te passen. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 10:0

89e minuut.
Praça onderschept slim de pass. Praça met een sublieme pass. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kryszałowicz de bal onder controle te krijgen. Kończewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 17%, Real Madryt321 83%.
Gorzała Siedlce - Real Madryt321 11:0