Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madryt321 Gorzała Siedlce
Normal Tactiek 532
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 36.6
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Kryszałowicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiciński zal de hoekschop nemen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Lucero geeft de bal voor. Machowski kopt de bal weg. Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:1

7e minuut.
Kryszałowicz probeert de bal aan de voet te houden. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Kończewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:2

11e minuut.
Lucero onderschept slim de pass. Wysogląd is nu in balbezit. Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:3

14e minuut.
Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła is nu in balbezit. Kryszałowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Ugrinović de bal. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła passt de bal met de wreef. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski schiet op doel. Kończewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:4

23e minuut.
Inworp. Żuczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uszalewski geeft een hoge lob. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Uszalewski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żuczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Kryszałowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszałowicz geeft een hoge lob. Kiciński geeft een lange en hoge pass. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu passt de bal met de wreef. Pikuła speelt de bal door. Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kończewski speelt de bal door. Tunalıoğlu kopt de bal weg. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lucero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pikuła de bal. Pikuła met een sublieme pass. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Kończewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:5

40e minuut.
Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła geeft een lange en hoge pass. Daar is Stołeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pikuła passt de bal met de wreef. Daar is Ugrinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski schiet op doel. Kończewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt321 79%, Gorzała Siedlce 21%.
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:6

50e minuut.
Kiciński met de inworp. Ugrinović geeft de bal voor. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:7

54e minuut.
Czymech is nu in balbezit. Kiciński onderschept slim de pass. Kiciński met een sublieme pass. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:8

63e minuut.
Ugrinović rent richting de bal. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła speelt de bal door. Uszalewski heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pikuła passt de bal zonder na te denken. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović passt de bal met de wreef. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lucero onderschept slim de pass. Lucero geeft een lange en hoge pass. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović schiet op doel. Kończewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:9

80e minuut.
Kiciński rent richting de bal. Kiciński met een sublieme pass. Pikuła met een sublieme pass. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lucero geeft een hoge lob. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski passt de bal met de wreef. Ugrinović heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt321 68%, Gorzała Siedlce 32%.
Real Madryt321 - Gorzała Siedlce 0:10