Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea A.F.C KKS PODWODNIAKI
Normal Tactiek MATI2000
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


11e minuut.
Strugarek passt de bal zonder na te denken. Bylok heeft problemen om de bal te vangen. Bylok speelt de bal door. Daar is Sobieszczański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieszczański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - KKS PODWODNIAKI 0:1

21e minuut.
Sobieszczański schiet op doel. Kupczyński probeert de bal aan de voet te houden. Zimnicki is nu in balbezit. Sobieszczański verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański passt de bal met de wreef. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła draait met de bal, schiet en ... Ratajczyk kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Węglocki kopt de bal weg. Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobieszczański wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sobieszczański neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rempalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - KKS PODWODNIAKI 0:2

31e minuut.
Ciuciła kan de bal niet met de borst controleren. Pasieczny rent richting de bal. Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła haalt uit met een fantastische trap. Ratajczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 63%, KKS PODWODNIAKI 37%.
Swansea A.F.C - KKS PODWODNIAKI 0:2

52e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Ciuciła onderschept slim de pass. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Węglocki rent richting de bal. Węglocki speelt de bal door. Starek probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Skonieczka geeft de bal voor. Koń kopt de bal weg. Klungelig pakt Korodowski de bal. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła schiet op doel. Rempalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Piech met een sublieme pass. Pasieczny rent richting de bal. Pieńkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieńkowski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koń de bal. Koń speelt de bal door. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Piech probeert naar een medespeler te passen. Bylok speelt de bal door. Starek heeft problemen om de bal te vangen. Jastrząb is nu in balbezit. Jastrząb schiet op doel. Perämäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Korodowski speelt de bal door. Pieńkowski speelt de bal door. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański schiet op doel. Rempalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rempalski speelt de bal door. Skonieczka kopt de bal weg. Ratajczyk probeert de bal aan de voet te houden. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański schiet op doel. Rempalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 52%, KKS PODWODNIAKI 48%.
Swansea A.F.C - KKS PODWODNIAKI 0:2