Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.Nowoczesna drużyna Planeta Kurvix
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Wnęk rent richting de bal. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Bojan met een sublieme pass. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Święconek geeft een lange en hoge pass. Zwarra kopt de bal weg. Nieznośny geeft een hoge lob. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Lasterowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
.Nowoczesna drużyna - Planeta Kurvix 0:1

15e minuut.
Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziorski verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wydro de bal. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel. Lasterowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski rent richting de bal. Święconek rent richting de bal. Święconek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Święconek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziorski rent richting de bal. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Święconek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Święconek geeft een lange en hoge pass. Mejłun is nu in balbezit. Jaroszyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaroszyński krijgt een gele kaart. Mejłun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mejłun wilt de vrije trap nemen. Pszczołowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.Nowoczesna drużyna - Planeta Kurvix 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Nowoczesna drużyna 59%, Planeta Kurvix 41%.
.Nowoczesna drużyna - Planeta Kurvix 0:2

67e minuut.
Klungelig pakt Zwarra de bal. Guziałek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zwarra. Zwarra krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Wnęk met een sublieme pass. Jaroszyński is nu in balbezit. Mejłun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaroszyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Klungelig pakt Wnęk de bal. Bojan onderschept slim de pass. Bojan speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Nowoczesna drużyna 51%, Planeta Kurvix 49%.
.Nowoczesna drużyna - Planeta Kurvix 0:2