Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pek tha helana
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Topolski de bal. Chwieduk rent richting de bal. Topolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topolski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Fajdowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - helana 0:1

10e minuut.
Topolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Chwieduk is nu in balbezit. Chwieduk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Chwieduk de bal onder controle te krijgen. Draszba kopt de bal weg. Słupecki rent richting de bal. Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Topolski is nu in balbezit. Topolski met een sublieme pass. Prażmowski rent richting de bal. Prażmowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - helana 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 42%, helana 58%.
pek tha - helana 0:2

54e minuut.
Fajdowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madoń. Fajdowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Topolski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kosiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prażmowski is nu in balbezit. Prażmowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Paluch de bal. Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupecki onderschept slim de pass. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń verovert de bal door een tackle van achteren. Madoń met een sublieme pass. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 58%, helana 42%.
pek tha - helana 0:2