Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dzikie Pomarańcze Skarpa Toruń
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
weak Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kuneman met een sublieme pass. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Rushworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Novac speelt de bal door. Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka passt de bal zonder na te denken. Wąsowicz is nu in balbezit. Wąsowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dyluś is nu in balbezit. Kuneman geeft de bal voor. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Soporek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - Skarpa Toruń 1:0

35e minuut.
Pyś met een sublieme pass. Wąsowicz is nu in balbezit. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fariolo rent richting de bal. Fariolo speelt de bal door. Rushworth rent richting de bal. Rushworth schiet op doel. Soporek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - Skarpa Toruń 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 26%, Skarpa Toruń 74%.
Fc Dzikie Pomarańcze - Skarpa Toruń 2:0

46e minuut.
Skup is nu in balbezit. Novac verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszek begaat een overtreding. Novac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Covaliu met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rushworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - Skarpa Toruń 3:0

55e minuut.
Bartoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuneman onderschept slim de pass. Kuneman probeert naar een medespeler te passen. Rushworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushworth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zięba is nu in balbezit. Zięba geeft een lange en hoge pass. Kuneman speelt de bal door. Rushworth heeft problemen om de bal te vangen. Rushworth haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 23%, Skarpa Toruń 77%.
Fc Dzikie Pomarańcze - Skarpa Toruń 3:0