Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijaki polskie Widok
Normal Tactiek nowa1
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 29.7
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bożyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Listewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balatov met een sublieme pass. MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grzywocz met een sublieme pass. Klungelig pakt Samudio de bal. Samudio passt de bal in één keer door. MacMonies rent richting de bal. MacMonies schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzyński met de inworp. Balatov probeert naar een medespeler te passen. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Widok 0:1

18e minuut.
Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaduk onderschept slim de pass. Kaduk probeert naar een medespeler te passen. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Widok 0:2

19e minuut.
Bożyk onderschept slim de pass. Bożyk geeft de bal voor. Grzywocz controleert de bal met de borst. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Balatov onderschept slim de pass. Balatov met een sublieme pass. Klungelig pakt Sorek de bal. MacMonies rent richting de bal. MacMonies haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Grzywocz is nu in balbezit. MacMonies onderschept slim de pass. MacMonies haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Widok 0:3

30e minuut.
Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk passt de bal in één keer door. MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Widok 0:4

34e minuut.
Balatov met een sublieme pass. MacMonies rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Listewski. MacMonies raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Balatov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Balatov is nu in balbezit. Balatov passt de bal in één keer door. Bożyk rent richting de bal. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sorek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 62%, Widok 38%.
Pijaki polskie - Widok 0:4

46e minuut.
Kazimierczyk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Targoś rent richting de bal. Chwalibóg verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibóg met een sublieme pass. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Balatov geeft de bal voor. Kazanecki met een sublieme pass. Skrzyński kopt de bal weg. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Budzyński is nu in balbezit. Skrzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzyński met een sublieme pass. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kazimierczyk geeft de bal voor. Sorek heeft problemen om de bal te vangen. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Pala de bal. Balatov rent richting de bal. Balatov passt de bal met de wreef. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Skrzyński met een snelle inworp. Balatov is nu in balbezit. Balatov geeft een lange en hoge pass. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kazanecki trapt de bal weg van het doel. Chwalibóg kopt de bal weg. Daar is Bożyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Widok 0:5

85e minuut.
Inworp. Zdunik komt het veld opgelopen. Wiesiołowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 71%, Widok 29%.
Pijaki polskie - Widok 0:5