Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pek tha Planeta Kurvix
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Zelek kopt de bal weg. Pszczołowski rent richting de bal. Pruś rent richting de bal. Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - Planeta Kurvix 0:1

10e minuut.
Lama kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwieduk de bal. Prałat is nu in balbezit. Lama onderschept slim de pass. Lama draait met de bal, schiet en ... Maluśki bokst de bal weg.

22e minuut.
Wnęk geeft een hoge lob. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun probeert naar een medespeler te passen. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Lama de bal onder controle te krijgen. Pszczołowski rent richting de bal. Pruś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pruś krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Siepka geeft een hoge lob. Inworp. Nowiński met de inworp. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 56%, Planeta Kurvix 44%.
pek tha - Planeta Kurvix 0:1

49e minuut.
Łapiński geeft een lange en hoge pass. Nieznośny kopt de bal weg. Klungelig pakt Prałat de bal. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Zawisza geeft de bal voor. Nowiński rent richting de bal. Siepka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nowiński kan niet meer verder spelen. Draszba komt het veld opgelopen. Madoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maluśki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Czajka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejłun met een snelle inworp. Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lama heeft problemen om de bal te vangen. Wichary is nu in balbezit. Chwieduk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwieduk draait met de bal, schiet en ... Maluśki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pek tha - Planeta Kurvix 1:1

90e minuut.
Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary geeft de bal voor. Inworp. Skorża met een snelle inworp. Lama geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 46%, Planeta Kurvix 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pek tha - Planeta Kurvix 1:1