Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widok Granat Koczała
nowa1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 23.3
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Grube is nu in balbezit. Balatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grube raakt geblesseerd tijdens het duel. Grube zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Goliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goliński probeert naar een medespeler te passen. MacMonies is nu in balbezit. MacMonies haalt uit met een fantastische trap. Kołos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widok - Granat Koczała 1:0

9e minuut.
Balatov passt de bal zonder na te denken. Skrzyński rent richting de bal. Świerniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerniak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Skrzyński passt de bal met de wreef. Rusek is nu in balbezit. Bożyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bożyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widok - Granat Koczała 2:0

17e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak onderschept slim de pass. Kozalak passt de bal in één keer door. Daar is Samudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samudio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Balatov geeft een lange en hoge pass. MacMonies is nu in balbezit. Zawidzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacMonies is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacMonies neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Widok - Granat Koczała 3:0

21e minuut.
Goliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibóg onderschept slim de pass. Chwalibóg met een sublieme pass. MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kołos trapt de bal weg van het doel. Goliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Albán de bal. Golak onderschept slim de pass. Golak schiet op doel. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Albán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kazimierczyk komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kołos trapt de bal weg. Goliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozalak de bal. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widok 35%, Granat Koczała 65%.
Widok - Granat Koczała 3:0

53e minuut.
Samudio rent richting de bal. Samudio schiet op doel. Bożyk rent richting de bal. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pitera heeft problemen om de bal te vangen. Pitera kopt de bal weg. Balatov probeert de bal aan de voet te houden. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Widok - Granat Koczała 4:0

60e minuut.
Świerniak met de inworp. Balatov rent richting de bal. Balatov passt de bal zonder na te denken. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Kołos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Widok - Granat Koczała 5:0

64e minuut.
Zawidzki geeft een hoge lob. Pitera rent richting de bal. Pitera geeft een lange en hoge pass. Bożyk rent richting de bal. Bożyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies met een sublieme pass. Balatov speelt de bal door. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrzyński zal de hoekschop nemen. MacMonies rent richting de bal. MacMonies haalt uit met een fantastische trap. Tarkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pijanowski passt de bal in één keer door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bożyk krijgt een gele kaart. Grube is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świerniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kozalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zdunik komt het veld opgelopen. Wiesiołowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widok 31%, Granat Koczała 69%.
Widok - Granat Koczała 5:0