Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijaki polskie Fc Dzikie Pomarańcze
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 32.9
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


9e minuut.
Fariolo speelt de bal door. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal met de wreef. Rushworth rent richting de bal. Rushworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Covaliu met een sublieme pass. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal met de wreef. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Fc Dzikie Pomarańcze 0:1

15e minuut.
Chwalibóg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garboń met de inworp. Targoś rent richting de bal. Targoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vick verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaduk met de inworp. Targoś is nu in balbezit. Targoś geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kuneman kopt de bal weg. Fariolo rent richting de bal. Fariolo passt de bal met de wreef. Rushworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushworth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 58%, Fc Dzikie Pomarańcze 42%.
Pijaki polskie - Fc Dzikie Pomarańcze 0:1

52e minuut.
Grzywocz passt de bal zonder na te denken. Vick is nu in balbezit. Vick speelt de bal door. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Garboń rent richting de bal. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann geeft een hoge lob. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szamocki geeft een lange en hoge pass. Vick kopt de bal weg. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo rent richting de bal. Fariolo passt de bal in één keer door. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rushworth rent richting de bal. Rushworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Fc Dzikie Pomarańcze 0:2

70e minuut.
Daar is Vick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vick speelt de bal door. Fariolo rent richting de bal. Fariolo schiet op doel. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vick is nu in balbezit. Budzyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vick. Vick krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariolo rent richting de bal. Fariolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Fc Dzikie Pomarańcze 0:3

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kazanecki niet meer kan verder spelen. Gmitrzak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Rushworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushworth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Covaliu met een snelle inworp. Hoffmann speelt de bal door. Kuneman rent richting de bal. Kuneman haalt uit met een fantastische trap. Fariolo springt en kopt de bal. Gmitrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rushworth is nu in balbezit. Rushworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Fc Dzikie Pomarańcze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 70%, Fc Dzikie Pomarańcze 30%.
Pijaki polskie - Fc Dzikie Pomarańcze 0:4