Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.Nowoczesna drużyna pek tha
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Madoń geeft een lange en hoge pass. Wiśniewski is nu in balbezit. Chwieduk onderschept slim de pass. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Guziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek schiet op doel. Godylewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojan is nu in balbezit. Bojan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
.Nowoczesna drużyna - pek tha 1:0

31e minuut.
Skorża geeft een lange en hoge pass. Daar is Chwieduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama rent richting de bal. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Nowoczesna drużyna 45%, pek tha 55%.
.Nowoczesna drużyna - pek tha 1:0

52e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński geeft een lange en hoge pass. Draszba kan de bal niet met de borst controleren. Guziałek rent richting de bal. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jaroszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dolibowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Życiński is nu in balbezit. Guziałek rent richting de bal. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Madoń kopt de bal weg. Kędziorski probeert de bal aan de voet te houden. Lama rent richting de bal. Lama haalt uit met een fantastische trap. Rabenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kędziorski is nu in balbezit. Chwieduk is nu in balbezit. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel. Rabenda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Nowoczesna drużyna 46%, pek tha 54%.
.Nowoczesna drużyna - pek tha 1:0