Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pek tha .Nowoczesna drużyna
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Madoń kan de bal niet met de borst controleren. Guziałek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pruś. Guziałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kędziorski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - .Nowoczesna drużyna 0:1

33e minuut.
Guziałek kopt de bal weg. Laskowski is nu in balbezit. Życiński onderschept slim de pass. Życiński haalt uit met een fantastische trap. Kamieniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Madoń de bal. Madoń geeft de bal voor. Kędziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama onderschept slim de pass. Lama haalt uit met een fantastische trap. Tuptyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rabenda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skorża zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lama is nu in balbezit. Lama geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Chwieduk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Rabenda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skorża zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 59%, .Nowoczesna drużyna 41%.
pek tha - .Nowoczesna drużyna 0:1

51e minuut.
Guziałek onderschept slim de pass. Życiński rent richting de bal. Guziałek rent richting de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Kamieniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - .Nowoczesna drużyna 0:2

56e minuut.
Guziałek rent richting de bal. Guziałek passt de bal in één keer door. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zimny de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Madoń geeft een lange en hoge pass. Pniewski is nu in balbezit. Skorża tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skorża krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Mijal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nowiński met een snelle inworp. Daar is Lama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 58%, .Nowoczesna drużyna 42%.
pek tha - .Nowoczesna drużyna 0:2