Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planeta Kurvix helana
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski verovert de bal door een tackle van achteren. Topolski met een sublieme pass. Prażmowski is nu in balbezit. Prażmowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Paluch rent richting de bal. Paluch passt de bal in één keer door. Łapiński heeft problemen om de bal te vangen. Prażmowski is nu in balbezit. Prażmowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Siepka rent richting de bal. Zwarra met een sublieme pass. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - helana 1:0

32e minuut.
Topolski probeert naar een medespeler te passen. Wnęk rent richting de bal. Wnęk met een sublieme pass. Pszczołowski heeft problemen om de bal te vangen. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dziwisz passt de bal in één keer door. Słupecki is nu in balbezit. Słupecki geeft een hoge lob. Mejłun is nu in balbezit. Mejłun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Inworp. Nieznośny met een snelle inworp. Zelek is nu in balbezit. Zelek haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - helana 2:0

43e minuut.
Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun onderschept slim de pass. Mejłun geeft een hoge lob. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - helana 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planeta Kurvix 50%, helana 50%.
Planeta Kurvix - helana 3:0

47e minuut.
Zelek verovert de bal door een tackle van achteren. Zelek probeert naar een medespeler te passen. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Prażmowski rent richting de bal. Wichary rent richting de bal. Prażmowski maakt een afschuwelijke overtreding. Prażmowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Nieznośny met een sublieme pass. Zwarra geeft een lange en hoge pass. Wiaderny heeft problemen om de bal te vangen. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - helana 4:0

66e minuut.
Zawisza geeft een hoge lob. Nieznośny probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Ogrodowczyk zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ogrodowczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ogrodowczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nieznośny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planeta Kurvix 33%, helana 67%.
Planeta Kurvix - helana 4:0