Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
helana Planeta Kurvix
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Zelek is nu in balbezit. Zelek speelt de bal door. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Wiaderny verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zwarra is nu in balbezit. Słupecki onderschept slim de pass. Słupecki speelt de bal door. Paluch rent richting de bal. Paluch schiet op doel. Maluśki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
helana - Planeta Kurvix 1:0

29e minuut.
Nieznośny onderschept slim de pass. Nieznośny geeft een lange en hoge pass. Topolski is nu in balbezit. Zelek onderschept slim de pass. Zelek haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
helana - Planeta Kurvix 1:1

37e minuut.
Topolski probeert naar een medespeler te passen. Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch is nu in balbezit. Paluch schiet op doel. Maluśki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Paluch rent richting de bal. Paluch schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Topolski is nu in balbezit. Mejłun onderschept slim de pass. Korczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejłun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: helana 64%, Planeta Kurvix 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
helana - Planeta Kurvix 1:1

58e minuut.
Zwarra kopt de bal weg. Zelek is nu in balbezit. Zelek passt de bal met de wreef. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Słupecki de bal. Zelek verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel. Wiaderny probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
helana - Planeta Kurvix 1:2

83e minuut.
Topolski onderschept slim de pass. Topolski met een sublieme pass. Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch is nu in balbezit. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Maluśki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: helana 50%, Planeta Kurvix 50%.
helana - Planeta Kurvix 1:2