Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.Nowoczesna drużyna VDMTeam
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Derdaś met een sublieme pass. Rymuza rent richting de bal. Met opzet legt Wiśniewski zijn tegenspeler op de grond. Wiśniewski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymuza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiśniewski. Wiśniewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

12e minuut.
Rymuza speelt de bal door. Zakos rent richting de bal. Zakos probeert naar een medespeler te passen. Osiński is nu in balbezit. Osiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pniewski met de inworp. Zakos rent richting de bal. Kędziorski verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziorski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Sisiak de bal. Sisiak met een sublieme pass. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza rent richting de bal. Rymuza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bojan kopt de bal weg. Daar is Życiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński verovert de bal door een tackle van achteren. Życiński schiet op doel. Żelazko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ziaja is nu in balbezit. Życiński verovert de bal door een tackle van achteren. Selke verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dyrkacz onderschept slim de pass. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek passt de bal in één keer door. Beszterda rent richting de bal. Beszterda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz onderschept slim de pass. Kędziorski maakt een afschuwelijke overtreding. Kędziorski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kuzynków heeft problemen om de bal te vangen. Bojan rent richting de bal. Kuzynków begaat een overtreding. Kuzynków krijgt een gele kaart. Bojan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolibowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Życiński de bal. Wat een zware overtreding van Selke ... Strafschop! Selke krijgt een gele kaart. Życiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guziałek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Nowoczesna drużyna 54%, VDMTeam 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.Nowoczesna drużyna - VDMTeam 0:0

50e minuut.
Rymuza speelt de bal door. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos onderschept slim de pass. Zakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.Nowoczesna drużyna - VDMTeam 0:1

64e minuut.
Zakos verovert de bal door een tackle van achteren. Wydro is nu in balbezit. Zakos verovert de bal door een tackle van achteren. Zakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wydro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzynków met een snelle inworp. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński geeft de bal voor. Lasterowicz bokst de bal weg. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Bojan met een sublieme pass. Życiński rent richting de bal. Życiński schiet op doel. Żelazko bokst de bal weg.

88e minuut.
Dyrkacz onderschept slim de pass. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza passt de bal in één keer door. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Nowoczesna drużyna 60%, VDMTeam 40%.
.Nowoczesna drużyna - VDMTeam 0:1