Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pek tha Granat Koczała
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski onderschept slim de pass. Mukolski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Golak de bal. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża geeft de bal voor. Mukolski speelt de bal door. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zimny kopt de bal weg. Klungelig pakt Mukolski de bal. Pruś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruś krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pruś de bal. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - Granat Koczała 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 63%, Granat Koczała 37%.
pek tha - Granat Koczała 0:1

46e minuut.
Lama speelt de bal door. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput maakt een afschuwelijke overtreding. Liput krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Tarkowski geeft de bal voor. Goliński speelt de bal door. Daar is Godylewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chwieduk controleert de bal met de borst. Liput rent richting de bal. Liput passt de bal met de wreef. Chwieduk is nu in balbezit. Chwieduk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lama onderschept slim de pass. Grube rent richting de bal. Nowiński begaat een overtreding. Nowiński krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Golak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laskowski. Laskowski krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Liput is nu in balbezit. Liput speelt de bal door. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliński schiet op doel. Kamieniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - Granat Koczała 0:2

90e minuut.
Godylewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lichnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 56%, Granat Koczała 44%.
pek tha - Granat Koczała 0:2