Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dzikie Pomarańcze .Nowoczesna drużyna
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 16.3
goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Fariolo rent richting de bal. Fariolo geeft een hoge lob. Vălăhuţă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pniewski probeert naar een medespeler te passen. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaroszyński. Jaroszyński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Covaliu onderschept slim de pass. Covaliu speelt de bal door. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Mijal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lasterowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vick geeft een lange en hoge pass. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Chwalibóg kopt de bal weg. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo draait met de bal, schiet en ... Lasterowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Chwalibóg met een sublieme pass. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo schiet op doel. Mijal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fariolo passt de bal zonder na te denken. Kędziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziorski passt de bal zonder na te denken. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - .Nowoczesna drużyna 1:0

41e minuut.
Beszterda passt de bal in één keer door. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă speelt de bal door. Fariolo rent richting de bal. Fariolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 23%, .Nowoczesna drużyna 77%.
Fc Dzikie Pomarańcze - .Nowoczesna drużyna 1:0

52e minuut.
Chwalibóg geeft een hoge lob. Jaroszyński kopt de bal weg. Rabenda controleert de bal met de borst. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - .Nowoczesna drużyna 2:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoffmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Vălăhuţă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabenda de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vick zal de hoekschop nemen. Fariolo rent richting de bal. Fariolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Rabenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Kędziorski is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Fariolo rent richting de bal. Fariolo draait met de bal, schiet en ... Lasterowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Lasterowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - .Nowoczesna drużyna 3:0

88e minuut.
Pniewski met de inworp. Kędziorski is nu in balbezit. Kędziorski geeft een hoge lob. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 18%, .Nowoczesna drużyna 82%.
Fc Dzikie Pomarańcze - .Nowoczesna drużyna 3:0