Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijaki polskie pek tha
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Grablewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaduk met de inworp. Targoś rent richting de bal. Targoś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Skorża probeert naar een medespeler te passen. Chwieduk heeft problemen om de bal te vangen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama geeft de bal voor. Sorek kan de bal niet met de borst controleren. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Lefkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Laskowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lefkowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzywocz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garboń geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Laskowski met een snelle inworp. Skorża geeft een lange en hoge pass. Budzyński kan de bal niet met de borst controleren. Chwieduk is nu in balbezit. Chwieduk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Lama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - pek tha 0:1

18e minuut.
Madoń verovert de bal door een tackle van achteren. Lefkowicz rent richting de bal. Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pijaki polskie - pek tha 1:1

35e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Pruś geeft de bal voor. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama onderschept slim de pass. Lama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaduk rent richting de bal. Kaduk geeft de bal voor. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - pek tha 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 57%, pek tha 43%.
Pijaki polskie - pek tha 2:1

46e minuut.
Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża onderschept slim de pass. Skorża speelt de bal door. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pijaki polskie - pek tha 2:2

62e minuut.
Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk begaat een overtreding. Grzywocz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzywocz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lefkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - pek tha 3:2

75e minuut.
Grablewski geeft een lange en hoge pass. Grzywocz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chwieduk rent richting de bal. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pijaki polskie - pek tha 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 61%, pek tha 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pijaki polskie - pek tha 3:3