Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granat Koczała helana
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tarkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajdowicz met de inworp. Paluch rent richting de bal. Paluch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dziwisz is nu in balbezit. Świerniak onderschept slim de pass. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Goliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gwadera komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Topolski passt de bal in één keer door. Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski passt de bal met de wreef. Paluch rent richting de bal. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Kołos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Liput passt de bal met de wreef. Topolski kan de bal niet met de borst controleren. Gwadera met een sublieme pass. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - helana 1:0

27e minuut.
Topolski rent richting de bal. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera speelt de bal door. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - helana 2:0

31e minuut.
Tarkowski geeft de bal voor. Ogrodowczyk rent richting de bal. Golak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Słupecki speelt de bal door. Paluch rent richting de bal. Met opzet legt Grube zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grube naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granat Koczała 46%, helana 54%.
Granat Koczała - helana 2:0

50e minuut.
Gwadera speelt de bal door. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiaderny rent richting de bal. Golak onderschept slim de pass. Golak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - helana 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granat Koczała 44%, helana 56%.
Granat Koczała - helana 3:0