Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planeta Kurvix Granat Koczała
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Gwadera rent richting de bal. Gwadera passt de bal met de wreef. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - Granat Koczała 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Łapiński de bal. Łapiński met een sublieme pass. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Wichary probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maluśki bokst de bal weg. Maluśki speelt de bal door. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski speelt de bal door. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Zwarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera probeert naar een medespeler te passen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - Granat Koczała 0:2

31e minuut.
Zawidzki met de inworp. Żwirko controleert de bal met de borst. Żwirko speelt de bal door. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zwarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera met een sublieme pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - Granat Koczała 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planeta Kurvix 69%, Granat Koczała 31%.
Planeta Kurvix - Granat Koczała 0:3

56e minuut.
Zawisza passt de bal zonder na te denken. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zelek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Żwirko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liput zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęk begaat een overtreding. Wnęk krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Rusek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejłun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - Granat Koczała 1:3

82e minuut.
Gwadera probeert naar een medespeler te passen. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gwadera probeert de bal aan de voet te houden. Golak is nu in balbezit. Gwadera is nu in balbezit. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Liput speelt de bal door. Łapiński rent richting de bal. Golak onderschept slim de pass. Golak schiet op doel. Maluśki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planeta Kurvix - Granat Koczała 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planeta Kurvix 64%, Granat Koczała 36%.
Planeta Kurvix - Granat Koczała 1:4