Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pek tha Fc Dzikie Pomarańcze
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 34
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Chwieduk met een sublieme pass. Nowiński rent richting de bal. Nowiński geeft een hoge lob. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo schiet op doel. Kamieniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vick zal de hoekschop nemen. Kamieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dobrujan speelt de bal door. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Lama speelt de bal door. Chwieduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk schiet op doel. Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pruś probeert naar een medespeler te passen. Zimny met een sublieme pass. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - Fc Dzikie Pomarańcze 0:1

33e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Zimny heeft problemen om de bal te vangen. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pruś verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo met een sublieme pass. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko geeft de bal voor. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Fariolo rent richting de bal. Fariolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Lama onderschept slim de pass. Lama geeft een lange en hoge pass. Daar is Chwieduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwieduk draait met de bal, schiet en ... Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hoffmann passt de bal in één keer door. Daar is Madoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zimny de bal onder controle te krijgen. Kamieniec bokst de bal weg. Godylewicz is nu in balbezit. Fariolo onderschept slim de pass. Fariolo schiet op doel. Kamieniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - Fc Dzikie Pomarańcze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 66%, Fc Dzikie Pomarańcze 34%.
pek tha - Fc Dzikie Pomarańcze 0:2

50e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń rent richting de bal. Vălăhuţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vălăhuţă krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kamieniec trapt de bal weg van het doel. Vick is nu in balbezit. Vick passt de bal in één keer door. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sądel geeft de bal voor. Chwieduk speelt de bal door. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - Fc Dzikie Pomarańcze 1:2

66e minuut.
Nowiński rent richting de bal. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann geeft een hoge lob. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ... Kamieniec bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nowiński onderschept slim de pass. Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski met een sublieme pass. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vălăhuţă schiet op doel. Żwirko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Kamieniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - Fc Dzikie Pomarańcze 1:3

79e minuut.
Fariolo passt de bal zonder na te denken. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 71%, Fc Dzikie Pomarańcze 29%.
pek tha - Fc Dzikie Pomarańcze 1:3