Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dzikie Pomarańcze pek tha
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 16.9
goed Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Covaliu probeert de bal met de borst te controleren. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Kamieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rushworth rent richting de bal. Zimny onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 1:0

10e minuut.
Fariolo rent richting de bal. Pruś is nu in balbezit. Pruś met een sublieme pass. Rushworth rent richting de bal. Rushworth draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 2:0

17e minuut.
Jagorkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagorkinas geeft de bal voor. Rushworth kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosiorowski de bal. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 3:0

24e minuut.
Chwalibóg is nu in balbezit. Chwalibóg geeft een lange en hoge pass. Zimny kan de bal niet met de borst controleren. Fariolo rent richting de bal. Fariolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 4:0

31e minuut.
Madoń speelt de bal door. Covaliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama begaat een overtreding. Covaliu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Covaliu kan niet meer verder spelen. Venczel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Zimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariolo rent richting de bal. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Kamieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rushworth is nu in balbezit. Rushworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 5:0

35e minuut.
Fariolo is nu in balbezit. Kosiorowski met een sublieme pass. Vick is nu in balbezit. Vick geeft de bal voor. Rushworth maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Zimny heeft problemen om de bal te vangen. Rushworth rent richting de bal. Rushworth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Venczel speelt de bal door. Vick geeft een lange en hoge pass. Daar is Kosiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 6:0

43e minuut.
Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo passt de bal zonder na te denken. Hoffmann met een sublieme pass. Rushworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushworth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 36%, pek tha 64%.
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 6:0

46e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Venczel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rushworth de bal. Rushworth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Laskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo passt de bal zonder na te denken. Rushworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushworth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Vick geeft een hoge lob. Kamieniec probeert naar een medespeler te passen. Vick kopt de bal weg. Fariolo rent richting de bal. Fariolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Venczel met een sublieme pass. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo passt de bal met de wreef. Rushworth rent richting de bal. Rushworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lama rent richting de bal. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel passt de bal met de wreef. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 30%, pek tha 70%.
Fc Dzikie Pomarańcze - pek tha 6:0