Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijaki polskie Planeta Kurvix
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Pala is nu in balbezit. Targoś is nu in balbezit. Pala met een sublieme pass. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz verovert de bal door een tackle van achteren. Zwarra rent richting de bal. Lefkowicz onderschept slim de pass. Lefkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Nieznośny geeft een hoge lob. Pala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie - Planeta Kurvix 0:1

25e minuut.
Listewski heeft problemen om de bal te vangen. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz passt de bal met de wreef. Garboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboń geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Grzywocz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pala de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Święconek. Święconek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Nieznośny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siepka is nu in balbezit. Siepka passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Budzyński passt de bal met de wreef. Szamocki met een sublieme pass. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 37%, Planeta Kurvix 63%.
Pijaki polskie - Planeta Kurvix 0:1

54e minuut.
Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński rent richting de bal. Zawisza speelt de bal door. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Garboń de bal onder controle te krijgen. Siepka rent richting de bal. Lefkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefkowicz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Siepka is nu in balbezit. Siepka passt de bal in één keer door. Inworp. Listewski met de inworp. Garboń geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grzywocz geeft de bal voor. Łapiński rent richting de bal. Met opzet legt Lefkowicz zijn tegenspeler op de grond. Lefkowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie 51%, Planeta Kurvix 49%.
Pijaki polskie - Planeta Kurvix 0:1