Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pek tha VDMTeam
Normal Tactiek 532
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Madoń rent richting de bal. Madoń geeft een lange en hoge pass. Sisiak kopt de bal weg. Chwieduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dyrkacz rent richting de bal. Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama passt de bal zonder na te denken. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Daar is Selke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama rent richting de bal. Lama passt de bal met de wreef. Chwieduk is nu in balbezit. Chwieduk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lama onderschept slim de pass. Lama passt de bal met de wreef. Sisiak rent richting de bal. Chwieduk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwieduk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Żelazko trapt de bal weg. Rymuza kopt de bal weg. Kosiorowski heeft problemen om de bal te vangen. Osiński is nu in balbezit. Osiński draait met de bal, schiet en ... Kamieniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pek tha - VDMTeam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 44%, VDMTeam 56%.
pek tha - VDMTeam 0:1

56e minuut.
Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża begaat een overtreding. Dyrkacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sisiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pek tha 57%, VDMTeam 43%.
pek tha - VDMTeam 0:1