Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dzikie Pomarańcze helana
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Vălăhuţă geeft de bal voor. Korczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo draait met de bal, schiet en ... Korytkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - helana 1:0

11e minuut.
Korczyk is nu in balbezit. Novac onderschept slim de pass. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac verovert de bal door een tackle van achteren. Novac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jagorkinas probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski speelt de bal door. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz bokst de bal weg.

23e minuut.
Topolski passt de bal zonder na te denken. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski onderschept slim de pass. Paluch rent richting de bal. Paluch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ogrodowczyk de bal. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - helana 2:0

35e minuut.
Fariolo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiaderny de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - helana 3:0

38e minuut.
Paluch passt de bal met de wreef. Kwasigroch speelt de bal door. Dziwisz speelt de bal door. Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Covaliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaliu passt de bal met de wreef. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Klungelig pakt Fariolo de bal. Fariolo passt de bal in één keer door. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Szulimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulimowski geeft een hoge lob. Korczyk probeert de bal aan de voet te houden. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo geeft de bal voor. Korytkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - helana 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 41%, helana 59%.
Fc Dzikie Pomarańcze - helana 4:0

48e minuut.
Novac rent richting de bal. Novac geeft de bal voor. Daar is Słupecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Fariolo probeert de bal met de borst te controleren. Fariolo passt de bal met de wreef. Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Korytkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

64e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Novac rent richting de bal. Novac speelt de bal door. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - helana 5:0

79e minuut.
Venczel met een sublieme pass. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal met de wreef. Fariolo rent richting de bal. Fariolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 35%, helana 65%.
Fc Dzikie Pomarańcze - helana 5:0