Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
helana Fc Dzikie Pomarańcze
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Szulimowski speelt de bal door. Fariolo rent richting de bal. Fariolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Słupecki heeft problemen om de bal te vangen. Szulimowski speelt de bal door. Rushworth is nu in balbezit. Rushworth draait met de bal, schiet en ... Korytkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
helana - Fc Dzikie Pomarańcze 0:1

11e minuut.
Covaliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch onderschept slim de pass. Żwirko rent richting de bal. Prażmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prażmowski haalt uit met een fantastische trap. Răduţă bokst de bal weg.

19e minuut.
Venczel onderschept slim de pass. Venczel met een sublieme pass. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dziwisz met de inworp. Paluch is nu in balbezit. Paluch met een sublieme pass. Prażmowski rent richting de bal. Prażmowski schiet op doel. Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jagorkinas met een sublieme pass. Daar is Kuneman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuneman geeft een lange en hoge pass. Rushworth rent richting de bal. Rushworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Słupecki passt de bal zonder na te denken. Paluch is nu in balbezit. Szulimowski is nu in balbezit. Prażmowski is nu in balbezit. Prażmowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: helana 62%, Fc Dzikie Pomarańcze 38%.
helana - Fc Dzikie Pomarańcze 0:1

53e minuut.
Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski onderschept slim de pass. Szulimowski speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kwasigroch geeft een lange en hoge pass. Fajdowicz kopt de bal weg. Fariolo controleert de bal met de borst. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
helana - Fc Dzikie Pomarańcze 0:2

70e minuut.
Fariolo passt de bal zonder na te denken. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski met een sublieme pass. Daar is Rushworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rushworth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Żwirko passt de bal met de wreef. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Rushworth is nu in balbezit. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Venczel rent richting de bal. Venczel passt de bal in één keer door. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuneman rent richting de bal. Kuneman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rushworth rent richting de bal. Rushworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
helana - Fc Dzikie Pomarańcze 0:3

81e minuut.
Rushworth rent richting de bal. Rushworth geeft een hoge lob. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
helana - Fc Dzikie Pomarańcze 0:4

84e minuut.
Daar is Rushworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rushworth draait met de bal, schiet en ... Kwasigroch kan de bal niet met de borst controleren. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: helana 82%, Fc Dzikie Pomarańcze 18%.
helana - Fc Dzikie Pomarańcze 0:4