Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Ruch Chorzów czarek
łogień Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 16.1
goed Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Clain probeert naar een medespeler te passen. Podpora rent richting de bal. Matei verovert de bal door een tackle van achteren. Matei haalt uit met een fantastische trap. Szmajdziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Maiella is nu in balbezit. Maiella passt de bal in één keer door. Podpora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Ruch Chorzów - czarek 1:0

20e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain probeert naar een medespeler te passen. Matei is nu in balbezit. Matei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmajdziński speelt de bal door. Tolosa kopt de bal weg. Stankowicz is nu in balbezit. Matei onderschept slim de pass. Matei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maiella neemt de hoekschop. Matei rent richting de bal. Matei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiella is nu in balbezit. Maiella geeft een hoge lob. Daar is Matei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Ruch Chorzów - czarek 2:0

27e minuut.
Gładki speelt de bal door. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain passt de bal in één keer door. Matei is nu in balbezit. Matei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Ruch Chorzów - czarek 3:0

33e minuut.
Hana Sakhtyani kopt de bal weg. Daar is Stankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matei krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Maiella kopt de bal weg. Matei heeft problemen om de bal te vangen. Clain rent richting de bal. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Ruch Chorzów - czarek 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Ruch Chorzów 25%, czarek 75%.
K.S Ruch Chorzów - czarek 4:0

58e minuut.
Tolosa met een sublieme pass. Maiella bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiella geeft de bal voor. Matei rent richting de bal. Matei draait met de bal, schiet en ... Szmajdziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matei is nu in balbezit. Matei geeft een hoge lob. Clain geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gładki rent richting de bal. Gładki speelt de bal door. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei schiet op doel. Szmajdziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Ruch Chorzów - czarek 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Ruch Chorzów 26%, czarek 74%.
K.S Ruch Chorzów - czarek 5:0