Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnał Chodel Lestrande FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Wasiluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarski rent richting de bal. Bartkowski onderschept slim de pass. Bartkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Czyrko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wołyniec komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Cywil kopt de bal weg. Daar is Jagusztyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosin onderschept slim de pass. Sosin geeft een lange en hoge pass. Kurdek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - Lestrande FC 0:1

20e minuut.
Łasocha rent richting de bal. Chołoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chołoniewski met een sublieme pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela verovert de bal door een tackle van achteren. Sapela met een sublieme pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnał Chodel 58%, Lestrande FC 42%.
Sygnał Chodel - Lestrande FC 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Jagusztyn de bal. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski speelt de bal door. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Kurdek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - Lestrande FC 0:2

66e minuut.
Inworp. Sosin met een snelle inworp. Chołoniewski heeft problemen om de bal te vangen. Chołoniewski draait met de bal, schiet en ... Łasocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jagusztyn is nu in balbezit. Jagusztyn geeft de bal voor. Sczepiński probeert de bal aan de voet te houden. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec passt de bal met de wreef. Bartkowski is nu in balbezit. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnał Chodel 59%, Lestrande FC 41%.
Sygnał Chodel - Lestrande FC 0:2