Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lestrande FC Sygnał Chodel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Majowicz geeft een hoge lob. Szczutowski krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Sczepiński de bal. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Kurdek bokst de bal weg.

17e minuut.
Czyrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota passt de bal met de wreef. Sosin rent richting de bal. Sosin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wasiluk passt de bal in één keer door. Sapela rent richting de bal. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 39%, Sygnał Chodel 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lestrande FC - Sygnał Chodel 0:0

69e minuut.
Chołoniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczutowski de bal. Sczepiński is nu in balbezit. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Chołoniewski onderschept slim de pass. Chołoniewski passt de bal zonder na te denken. Kudzia rent richting de bal. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Łasocha is nu in balbezit. Łasocha geeft een lange en hoge pass. Tokarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartkowski onderschept slim de pass. Bartkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 62%, Sygnał Chodel 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lestrande FC - Sygnał Chodel 0:0