Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
czarek FC Jeżyki Świerszczyki
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 34.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Caspari is nu in balbezit. Majkut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caspari raakt geblesseerd tijdens het duel. Caspari met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Stankowicz de bal. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho passt de bal met de wreef. Nádegas is nu in balbezit. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
czarek - FC Jeżyki Świerszczyki 0:1

23e minuut.
Majkut heeft problemen om de bal te vangen. Dobosiewicz is nu in balbezit. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lafon geeft een lange en hoge pass. Boyer kopt de bal weg. Gładki rent richting de bal. Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Boyer onderschept slim de pass. Boyer met een sublieme pass. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas schiet op doel. Szmajdziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
czarek - FC Jeżyki Świerszczyki 0:2

34e minuut.
Boyer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Przerwa de bal. Dobosiewicz speelt de bal door. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Caspari verovert de bal door een tackle van achteren. Caspari passt de bal in één keer door. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
czarek - FC Jeżyki Świerszczyki 0:3

40e minuut.
Szmajdziński met een sublieme pass. Daar is Przerwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz is nu in balbezit. Nádegas rent richting de bal. Nádegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stankowicz geeft een hoge lob. Carvoeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym begaat een overtreding. Butrym krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Lafon met de inworp. Caspari probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
czarek - FC Jeżyki Świerszczyki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarek 67%, FC Jeżyki Świerszczyki 33%.
czarek - FC Jeżyki Świerszczyki 0:4

62e minuut.
Caspari verovert de bal door een tackle van achteren. Caspari geeft de bal voor. Daar is Gębczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Nádegas is nu in balbezit. Dobosiewicz rent richting de bal. Nádegas rent richting de bal. Nádegas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Stankowicz passt de bal met de wreef. Caspari heeft problemen om de bal te vangen. Caspari geeft de bal voor. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz met een sublieme pass. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas haalt uit met een fantastische trap. Szmajdziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Nádegas rent richting de bal. Nádegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
czarek - FC Jeżyki Świerszczyki 0:5

84e minuut.
Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz passt de bal in één keer door. Lafon speelt de bal door. Nádegas rent richting de bal. Nádegas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Boyer passt de bal met de wreef. Magdziej is nu in balbezit. Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho met een sublieme pass. Lafon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarek 83%, FC Jeżyki Świerszczyki 17%.
czarek - FC Jeżyki Świerszczyki 0:5