Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zabrze g polnoc Lestrande FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Wilimowski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Wrona met de inworp. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Misarko bokst de bal weg.

2e minuut.
Kot met de inworp. Wrona geeft een hoge lob. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. Misarko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Czępiński rent richting de bal. Szczutowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczutowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gronowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cywil. Gronowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Banaszek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kot de bal. Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zabrze g polnoc 49%, Lestrande FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zabrze g polnoc - Lestrande FC 0:0

62e minuut.
Chołoniewski is nu in balbezit. Szczutowski is nu in balbezit. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cwelik verovert de bal door een tackle van achteren. Chołoniewski onderschept slim de pass. Chołoniewski met een sublieme pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dziamdzioła verovert de bal door een tackle van achteren. Dziamdzioła met een sublieme pass. Klungelig pakt Wilimowski de bal. Wilimowski schiet op doel. Tokarski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski schiet op doel. Klungelig pakt Czępiński de bal. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zabrze g polnoc 48%, Lestrande FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zabrze g polnoc - Lestrande FC 0:0