Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lestrande FC zabrze g polnoc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walewski met een snelle inworp. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lestrande FC - zabrze g polnoc 0:1

7e minuut.
Daar is Banaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski passt de bal in één keer door. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lestrande FC - zabrze g polnoc 1:1

15e minuut.
Czarnota is nu in balbezit. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiluk is nu in balbezit. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota passt de bal zonder na te denken. Chołoniewski rent richting de bal. Chołoniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Majowicz is nu in balbezit. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak probeert naar een medespeler te passen. Wilimowski rent richting de bal. Wilimowski haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wasiluk onderschept slim de pass. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 54%, zabrze g polnoc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lestrande FC - zabrze g polnoc 1:1

50e minuut.
Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lestrande FC - zabrze g polnoc 2:1

62e minuut.
Kot geeft een hoge lob. Inworp. Cwelik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walewski probeert de bal met de borst te controleren. Walewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Majowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota passt de bal met de wreef. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 45%, zabrze g polnoc 55%.
Lestrande FC - zabrze g polnoc 2:1