Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jeżyki Świerszczyki K.S Ruch Chorzów
Normal Tactiek łogień
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 40.6
adequate Schieten solid
average Passen weak
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Lafon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caspari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burina. Burina krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dobosiewicz rent richting de bal. Brock onderschept slim de pass. Maiella speelt de bal door. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Boyer kopt de bal weg. Maiella heeft problemen om de bal te vangen. Maiella passt de bal zonder na te denken. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei haalt uit met een fantastische trap. Roussel bokst de bal weg.

17e minuut.
Clain kopt de bal weg. Matei kan de bal niet met de borst controleren. Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Burina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Matei onderschept slim de pass. Matei passt de bal zonder na te denken. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain haalt uit met een fantastische trap. Roussel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeżyki Świerszczyki - K.S Ruch Chorzów 0:1

25e minuut.
Boyer met een sublieme pass. Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei onderschept slim de pass. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Roussel geeft de bal voor. Sadik kopt de bal weg. Matei rent richting de bal. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Matei verovert de bal door een tackle van achteren. Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer rent richting de bal. Burina verovert de bal door een tackle van achteren. Matei is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belen kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeżyki Świerszczyki - K.S Ruch Chorzów 0:2

36e minuut.
Dobosiewicz rent richting de bal. Nádegas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Večerník. Nádegas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dobosiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Clain rent richting de bal. Clain geeft een lange en hoge pass. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Burina rent richting de bal. Burina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maiella met een sublieme pass. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei passt de bal met de wreef. Burina rent richting de bal. Burina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yörük geeft een lange en hoge pass. Nádegas kopt de bal weg. Maiella speelt de bal door. Matei rent richting de bal. Matei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeżyki Świerszczyki 64%, K.S Ruch Chorzów 36%.
FC Jeżyki Świerszczyki - K.S Ruch Chorzów 0:2

50e minuut.
Maiella onderschept slim de pass. Maiella probeert naar een medespeler te passen. Matei rent richting de bal. Matei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeżyki Świerszczyki - K.S Ruch Chorzów 0:3

53e minuut.
Maiella is nu in balbezit. Maiella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matei de bal. Matei haalt uit met een fantastische trap. Roussel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hana Sakhtyani geeft een hoge lob. Carvoeiros probeert de bal aan de voet te houden. Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiella rent richting de bal. Maiella geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Matei krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Burina controleert de bal met de borst. Burina passt de bal zonder na te denken. Tahirli rent richting de bal. Matei onderschept slim de pass. Matei schiet op doel. Roussel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeżyki Świerszczyki 58%, K.S Ruch Chorzów 42%.
FC Jeżyki Świerszczyki - K.S Ruch Chorzów 0:3