Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnał Chodel zabrze g polnoc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Wilimowski passt de bal met de wreef. Sapela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fodrowski. Fodrowski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Banaszek is nu in balbezit. Banaszek geeft de bal voor. Kudzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski is nu in balbezit. Wilimowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kurdek trapt de bal weg van het doel. Banaszek kopt de bal weg. Wołyniec heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - zabrze g polnoc 0:1

19e minuut.
Inworp. Cwelik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski geeft een hoge lob. Daar is Kudzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wilimowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kićko komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. Jagusztyn speelt de bal door. Cwelik is nu in balbezit. Sapela onderschept slim de pass. Sapela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnał Chodel 56%, zabrze g polnoc 44%.
Sygnał Chodel - zabrze g polnoc 0:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Łasocha de bal onder controle te krijgen. Bartkowski is nu in balbezit. Banaszek onderschept slim de pass. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bandurski verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha passt de bal met de wreef. Pruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruszewicz geeft een lange en hoge pass. Misarko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartkowski kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Bartkowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pruszewicz is nu in balbezit. Pruszewicz geeft een hoge lob. Fodrowski geeft de bal voor. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Kurdek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - zabrze g polnoc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnał Chodel 58%, zabrze g polnoc 42%.
Sygnał Chodel - zabrze g polnoc 0:2